Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bas Zeper biedt ondersteuning als Project Manager bij Technology Unlimited

Wat houdt het project bij Technology Unlimited precies in?

Ik werk momenteel aan meerdere projecten. Eén project is in Oldenzaal en die zit in de afrondende fase, hierbij heb ik intensief contact met monteurs op locatie om de plannen te realiseren. Het andere project zit in de opstart fase en is in San Fransico, waarbij ik veel contact heb met de klanten om duidelijk te krijgen wat we moeten gaan leveren en hoe het verdere verloop eruit gaat zien.

Wat is jouw rol binnen het bedrijf?

Mijn verantwoordelijkheid is om deze projecten van begin tot eind te sturen en te begeleiden. Hierbij heb ik intensief contact met klant/interne vakmensen en met toeleveranciers om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast mag ik inhoudelijk ook meedenken over technische oplossing en ben ik regelmatig op de bouwplaats te vinden.

Kun je iets meer vertellen over Technology Unlimited?

Technology Unlimited is een innovatieve organisatie die zich bezig houdt met het ontwerpen, leveren, installeren én onderhouden van high quality deegbereidingsinstallaties. Deze producten worden op klantspecificatie gebouwd, waarbij het gehele proces van klantcontact – verkoop – engineering – productie – assemblage plaatsvindt op de locatie in Almelo.Wat is de toegevoegde waarde van Ventiv voor jou?

De mogelijkheid om verschillende branches en opdrachten te verkennen, om zo te ontdekken wat echt bij mij past. Het sparren met steeds hetzelfde aanspreekpunt vanuit Ventiv over mijn ontwikkeling en behoeftes.

Ben jij ook op zoek naar zo'n gaaf project?

Neem contact op met Nick Buiting voor meer informatie.

buiting@ventiv-engineers.nl - 06-15660816

Neem contact op met Nick.