Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over Ventiv

Ventiv is ontstaan uit een bundeling van krachten. Meer dan 10 jaar werkervaring in de technische maakindustrie gecombineerd met de expertise en betrouwbaarheid van het kwaliteitsmerk Siebert & Wassink.

Ventiv richt zich op engineers die maximaal presteren om organisaties te ondersteunen en ontlasten met technische vraagstukken of projecten. Door projectmatige inzet van HBO en/of WO professionals, verkrijgen organisaties extra technische kennis en capaciteit om een stap verder te komen. Onze collega's zijn o.a.: Project-, Mechanical-, Production-, Lead-, Commissioning-, Hardware- en Software Engineers.

‘Onze professionals zijn gespecialiseerd om het onmogelijke binnen het gestelde tijdspad te realiseren”.

Loopbaanbegeleiding engineers

"Het onmogelijke waarmaken met talentvolle professionals is ons vak, het realiseren van engineeringsprojecten is de kracht van onze professionals."

Een betrouwbare partner in engineering

Kennis en expertise van ons en onze professionals zijn de basis. De ambitie om uit te blinken en de mentaliteit om het onmogelijke te realiseren maken het verschil.

Wij streven voor onze collega's en opdrachtgevers naar stabiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.


Maak een vliegende start als engineer

Wij geloven in een leven lang leren en ontwikkelen, voor ieder op zijn of haar eigen manier. Daarom hebben wij voor zowel professionals als starters een aansprekend ontwikkelprogramma waarin je de kans krijgt om professionele invulling te geven aan jouw ontwikkeling.