Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Alexander Smelt vertelt over zijn project NieuweWeme als Projectleider

Wat houdt het project bij NieuweWeme precies in?

Bij NieuweWeme werk ik als projectleider op de afdeling "Containerized Solutions". Deze afdeling houdt zich bezig met het engineeren van containers en verzorgt hierbij de montage van machines en toebehoren hierin. Hierbij hoort o.a. bekabeling en afmontage (on-site). Onze afdeling werkt nauw samen met afdelingen Paneelbouw, Lasserij en Machinefabriek.

Hierbij ben ik betrokken in alle fases van het project. Van verkoopfase, begeleiding van engineering en (klant)ontwikkeling tot productie met bijbehorende kwaliteits- en budgetbewaking. Momenteel ben ik bezig met een aantal containers welke meedraaien in biogas-upgrading.

Wat is de toegevoegde waarde van Ventiv voor jou?

De toegevoegde waarde van Ventiv is dat ik kan werken bij een werkgever met veel potentie. Dit alles vanuit een stabiele basis en later dit jaar ga ik ook nog scholing volgen.

"Ventiv is een werkgever met veel potentie en een stabiele basis."


Kun je iets meer vertellen over NieuweWeme?

Wat ik vooral mooi vind aan werken bij NieuweWeme is de dynamiek, mooie techniek en het samenwerken met verschillende disciplines. Daarbij ben ik dankbaar dat ik bij NieuweWeme kan meewerken aan de potentie die het bedrijf heeft op verschillende vlakken.

Ben jij ook op zoek naar zo'n gaaf project?

Neem contact op met Nick Buiting voor meer informatie.

buiting@ventiv-engineers.nl - 06-15660816

Neem contact op met Nick.