Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Daimy Lankheet werkt als Project Engineer bij Waste Treatment Technologies (WTT)Wat is de toegevoegde waarde van Ventiv voor jou?

Ventiv heeft voor mij de link gelegd met Waste Treatment Technologies. Ze hebben goed gekeken naar het werk wat ik zocht, de sfeer van het bedrijf waar ik graag wilde werken en waar mijn interesses liggen. Inmiddels kan ik zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb bij dit mooie bedrijf!

Wat houdt het project bij WTT precies in?

Het project waar ik momenteel, samen met een collega, mee bezig ben is het 3D uitwerken van een nieuw te bouwen composteer installatie in Peccioli, Italië. Deze installatie wordt gebruikt om het restproduct van een AD (Anaerobic Digestion) te verwerken. De AD-installatie neemt het organisch afval aan, produceert hier biogas van, voordat de 71.000 ton per jaar de composterings installatie inkomt.

De 250.000 m³/h process lucht die vanaf de installatie komt wordt gereinigd door ammoniak scrubbers en biofilters, zodat er geen overlast ontstaat. Door deze installatie tot op detail niveau uit te werken hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het verantwoord verwerken van organisch afval en hierdoor de wereldwijde uitstoot van methaan te verminderen.

Een project van dit niveau wordt door verschillende partijen uitgewerkt, door wekelijks digitaal te overleggen met de verschillende (Italiaanse) aannemers houden we elkaar goed op de hoogte van de gang van zaken. We houden hiermee de lijntjes kort en kunnen dan snel antwoord geven op vragen van de klant.

Ventiv heeft goed gekeken naar het werk wat ik zocht, de sfeer van het bedrijf waar ik graag wilde werken en waar mijn interesses liggen.


Kun je iets meer vertellen over WTT?

Waste Treatment Technologies Netherlands is een internationaal groeiende organisatie. WTT ontwikkelt en bouwt innovatieve oplossingen voor het scheiden van afval en de biologische verwerking van afval. Iedere installatie wordt afgestemd op de behoeftes van de klant en daardoor zijn alle installaties anders.


Ben jij ook op zoek naar zo'n gaaf project?

Neem contact op met Milou Potgieter voor meer informatie.

potgieter@ventiv-engineers.nl
06 - 28 55 67 67