Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mechanical Engineer Dolf Roël versterkt Von Gahlen

Wat is voor jou de toegevoegde waarde van Ventiv?

De kracht van Ventiv vind ik de goede persoonlijke begeleiding en het regelmatige contact met mijn Business Manager. Ook de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan vind ik een groot pluspunt.

Wat houdt het project bij Von Gahlen precies in?

Momenteel richt ik mij als Mechanical Engineer op een lijn ten behoeve van recycling. Het recyclingsproces wordt ingezet zodat het radioactief afval kan worden gebruikt voor andere producten. Veelal ben ik bezig met het ontwerpen van cellen waarin radioactief afval veilig gerecycled kan worden. De standaard cellen pas ik aan naar de wensen en eisen van de klant. Hiervoor heb ik wekelijks overleg met de opdrachtgever en mede-leverancier over het ontwerp van de cel. Het is mijn verantwoordelijkheid om de cel zo te ontwerpen dat de radioactiviteit met de juiste hoeveelheid lood wordt afgeschermd. Daarnaast moet ik in de gaten houden dat het ontwerp werkbaar is voor montage en de tekeningen volledig up-to-date worden verstuurd naar de leveranciers.

"De kracht van Ventiv vind ik de goede persoonlijke begeleiding en het regelmatige contact met mijn Business Manager."

Kun je iets meer vertellen over Von Gahlen?

Von Gahlen ontwerpt en produceert complexe hightech producten die worden gebruikt bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Zo maken zij onder andere cellen waarmee je veilig kan werken met radioactief materiaal.

Ben jij ook op zoek naar zo'n gaaf project?

Neem contact op voor meer informatie:

- Martijn Baas - Vestigingsmanager Hengelo: 06 – 41 47 95 44 / baas@ventiv-engineers.nl

- Bart te Focht - Vestigingsmanager Arnhem: 06 - 57 54 70 52 / tefocht@ventiv-engineers.nl