Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Frank Spierings werkt voor Demcon Advances Mechatronics via Ventiv


Wat is de toegevoegde waarde van Ventiv voor jou?

De toegevoegde waarde van Ventiv is dat ik vanuit een stabiele basis kan werken aan gave projecten bij mooie opdrachtgevers zoals Demcon!

Wat houdt het project bij DEMCON precies in?

Het project waar ik momenteel aan werk is een medisch apparaat. Deze zit momenteel in de fase om overgedragen te worden naar de productie-tak voor serieproductie. Daarbij wordt het design (serie)productie ready gemaakt, tools ontwikkeld en processen overgedragen.

Mijn verantwoordelijkheid binnen dit project is om gezamenlijk met de (production) engineers af te stemmen hoe we processen inrichten en wat er binnen het design nog gedaan moet worden om het systeem in serie te produceren.

Vanuit een stabiele basis kan ik werken aan gave projecten bij mooie opdrachtgevers zoals Demcon!


Kun je iets meer vertellen over DEMCON?

DEMCON is een ingenieursbureau waar systemen en apparaten worden ontwikkeld, geproduceerd en gevalideerd voor de high-tech, de medische en de defensie & security markt. Dit loopt van prototypes tot systemen die in serie geproduceerd kunnen worden door de productie-tak van Demcon.


Ben jij ook op zoek naar zo'n gaaf project?

Neem contact op met Milou Potgieter voor meer informatie.

potgieter@ventiv-engineers.nl
06 - 28 55 67 67