Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Jens Manintveld is Sorteertechnoloog bij Greefa via Ventiv

Jens 1

Wat houdt het project bij Greefa precies in?

Als Sorteertechnoloog bij Greefa ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het optimaliseren van complexe meetsystemen. Greefa bouwt sorteermachines voor groente en fruit, de meetsystemen worden gebruikt om de vruchten te beoordelen op kwaliteit zowel intern als extern. Mijn werkzaamheden bestaan echter uit veel meer dan alleen het optimaliseren van deze systemen. Zoals eerder genoemd zijn het complexe systemen, wat betekent dat er vaak specialistische kennis nodig is om met deze systemen te kunnen werken of storingen te kunnen verhelpen.

Hierdoor geven wij de klanten bijvoorbeeld cursussen/trainingen over hoe zij met deze systemen werken en zorgen dat deze optimaal blijven functioneren. Dit gebeurt zowel op locatie bij de klant als in de fabriek in Nederland. Deze machines worden wereldwijd verkocht, dit betekent dus ook dat er zo nu en dan een mooie reis kan worden gemaakt. Zo ben ik zelf al naar Amerika geweest om een cursus te geven en terwijl het in Nederland regende afgereisd naar het zonnige Spanje om een storing te verhelpen.

Kun je iets meer vertellen over Greefa?

Greefa is de pionier en de huidige standaard in de wereld van sorteertechnologie en zijn actief in meer dan 40 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren ze sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel hardware als software, worden door eigen R&D afdeling ontwikkeld.


Wat is voor jou de toegevoegde waarde van Ventiv?

Ventiv zorgt ervoor dat ik zorgeloos mijn werk kan uitvoeren, of het ontzorgen over papierwerk gaat of simpele vragen. Zo regelt Ventiv bijvoorbeeld alle papieren die ik nodig heb om zonder zorgen op werkreis te gaan. Naast de ontzorging biedt Ventiv de mogelijkheid om een persoonlijk ontwikkelplan te gaan volgen en maken, met persoonlijke begeleiding leer je jezelf beter kennen en kan je uiteindelijk een project vinden die perfect bij je past.

Ben jij ook op zoek naar zo'n gaaf project?

Neem contact op voor meer informatie:

- Martijn Baas - Vestigingsmanager Hengelo: 06 – 41 47 95 44 / baas@ventiv-engineers.nl

- Bart te Focht - Vestigingsmanager Arnhem: 06 - 57 54 70 52 / tefocht@ventiv-engineers.nl