Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Marco Starrevelt versterkt als Project Engineer de engineeringsafdeling bij De Weus Metaal B.V.Wat is de toegevoegde waarde van Ventiv voor jou?

Toegevoegde waarde van Ventiv voor mij is dat ik aan verschillende mooie projecten kan werken bij bedrijven zoals De Weus Metaal in Almelo.

Wat houdt het project bij De Weus precies in?

Het optimaliseren van een afvullijn is het project waar ik aan werk. We leveren werkbordes en 2 speciale conveyors. Ik ben verantwoordelijk voor het juiste ontwerp, maak daarbij de werktekeningen en verzorg de werkvoorbereiding. Inmeten bij de klant hoort ook tot mijn werkzaamheden. Daarnaast ligt mijn verantwoordelijkheid ook bij het inkopen van de benodigde materialen.

De engineeringsafdeling bij de Weus is verantwoordelijk voor het het ware engineering to order. De technische oplossingen worden uitgetekend en in eigen werkplaats gefabriceerd. Ook plaatsen de monteurs bij de Weus de projecten bij de klant en kunnen het onderhoud ook verzorgen.

Met dank aan Ventiv kan ik aan mooie projecten werken!


Kun je iets meer vertellen over De Weus Metaal?

De Weus Metaal adviseert, ontwerpt, fabriceert, monteert en onderhoudt complete roestvaste en stalen installaties in o.a. de food- en non-food industrie. Ze hebben de ambitie om kennis en ervaring in te zetten voor de totstandkoming van een kwalitatief hoogwaardig product. De Weus is een bedrijf dat werkt met korte lijnen en een directe dienstverlening, hierdoor zijn zij in staat de kostprijs op een aanvaardbaar niveau te houden.


Ben jij ook op zoek naar zo'n gaaf project?

Neem contact op met Milou Potgieter voor meer informatie.

potgieter@ventiv-engineers.nl
06 - 28 55 67 67