Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Michiel Bekkering versterkt als Project Engineer de afdeling Engineering bij Ropeblock


Wat is de toegevoegde waarde van Ventiv voor jou?

Na het afronden van mijn Bachelor Werktuigbouwkunde heeft Ventiv mij geholpen om op de arbeidsmarkt te komen. Ik kom zelf niet uit de regio Twente en ben niet zo bekend met de bedrijven hier in de regio. Samen met Ventiv heb ik een mooie functie op de afdeling Engineering bij Ropeblock in Oldenzaal kunnen realiseren.

Wat houdt het project bij Ropeblock precies in?

Mijn taken zijn voornamelijk het ontwerpen van verschillende producten die direct voortvloeien uit orders van klanten in verschillende segmenten, van heavy lifting tot de rigging industry. Het engineeringsteam bestaat uit 10 collega’s, van junior tot senior, zodat we elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. In SolidWorks ontwikkelen en detailleren we de verschillende producten waarna de werkvoorbereiding verder wordt uitgewerkt in Epicor (ERP systeem). En uiteraard is er de nodige interne afstemming om tot een goed eindproduct te komen.

Dit project is een leuke, leerzame en afwisselende functie en mooie start van mijn carrière, met dank aan Ventiv!


Kun je iets meer vertellen over RopeBlock?

Ropeblock is al bijna 30 jaar expert in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige componenten voor de hijs- en staalkabelindustrie. Met zo’n 100 (technische) specialisten worden dagelijks samen met leveranciers en klanten efficiënte en innovatieve producten gerealiseerd.


Ben jij ook op zoek naar zo'n gaaf project?

Neem contact op met Milou Potgieter voor meer informatie.

potgieter@ventiv-engineers.nl
06 - 28 55 67 67