Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Quadrum Capital investeert in sterk groeiende Ventiv Engineers en Siebert & Wassink.

Ventiv Engineers en zusterbedrijf Siebert & Wassink zijn de laatste jaren enorm gegroeid in kwaliteit en volume. Als onderdeel van de SWK-Groep ontwikkelden beide organisaties zich steeds nadrukkelijker als toonaangevende namen met name in Oost-Nederland. Een half jaar geleden werd een nieuw hoofdkantoor geopend op een aansprekende locatie in Hengelo. Nu zetten beide bedrijven een volgende stap in hun groeiambitie. Met Quadrum Capital krijgen Siebert & Wassink en Ventiv Engineers een ondernemende partner die door inbreng van haar netwerk, (management)expertise en financiële slagkracht beide bedrijven verantwoord kan ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities.

Siebert & Wassink

Wat ruim 23 jaar geleden begon met Johan Siebert en Joris Wassink, raakte onder aanvoering van Tom Kleizen sinds 2017 in een stroomversnelling van groei en ontwikkeling. Siebert & Wassink ontwikkelt zich buitengewoon sterk in omvang, professionaliteit en resultaat. Het frisse en solide kwaliteitsmerk groeit steeds verder uit tot de leidende partner voor bedrijven en publieke organisaties. Siebert & Wassink verzorgt Werving & Selectie, Assessments en Organisatieadvies op topniveau. Vorig jaar opende Siebert & Wassink naast Hengelo een nieuwe vestiging in Apeldoorn.

Ventiv Engineers

Ventiv Engineers is in 2018 ontstaan uit een bundeling van krachten. Meer dan 10 jaar werkervaring in de technische maakindustrie gecombineerd met de expertise en betrouwbaarheid van het kwaliteitsmerk Siebert & Wassink. In de krappe arbeidsmarkt voor technisch toptalent, onderscheidt Ventiv Engineers zich door te investeren in de lange termijn relatie en de ontwikkeling van haar Engineers. Onze Ventiv collega’s versterken, ontlasten en ondersteunen door hoogwaardige projectmatige inzet innovatieve en industriële bedrijven met technische vraagstukken. Naast de vestiging in Hengelo heeft Ventiv in 2022 vestiging Arnhem geopend. De ambitie is om eind dit jaar de deuren te openen in Zwolle.

Verantwoord versnellen

Inmiddels werken ruim 110 kundige en bevlogen collega’s vanuit Siebert & Wassink en Ventiv Engineers, elke dag aan vraagstukken van, voor en met onze opdrachtgevers. We zitten boordevol ambitie en zijn klaar voor een volgende stap. Samen met onze strategische partner Quadrum Capital willen wij onze groeiambities op een verantwoorde manier versnellen.

Managementparticipatie

Deze stap biedt ons de unieke mogelijkheid om Martijn Baas (Vestigingsmanager Ventiv Hengelo), Bart te Focht (Vestigingsmanager Ventiv Arnhem) en Thijs Winkel (Commercieel Manager S&W) te laten toetreden als partners binnen onze organisaties. Gezamenlijk zetten wij onze fantastische en dynamische reis voort met de kwaliteit, slagkracht en betrokkenheid die u van ons gewend bent.

Swventiv D

Over Siebert & Wassink
Organisaties met talent versterken. Dát maakt Siebert & Wassink relevant. Met passie, plezier en professionaliteit brengt Siebert & Wassink ontwikkeling in resultaat. Doen wat het resultaat nodig heeft, om het succes van mensen & organisaties te vergroten. Met de mentaliteit van Oost-Nederland en een landelijk netwerk ondersteunt Siebert & Wassink in de strategische ontwikkeling van organisaties. Met een breed palet aan expertise in Werving & Selectie, Assessments, Organisatieadvies, HRM en Ontwikkeling op topniveau.

Website: www.siebertwassink.nl

Over Quadrum Capital
Onafhankelijke investeringsmaatschappij Quadrum Capital helpt bedrijven uit het mid-market segment bij het verantwoord realiseren van hun groeiambities door inbreng van haar netwerk, financiële slagkracht en managementervaring. Sinds haar oprichting in 2012 heeft Quadrum Capital een brede portefeuille van deelnemingen uit diverse sectoren opgebouwd. Human Capital behoort tot één van de focussectoren van Quadrum Capital. De participatie in Siebert & Wassink en Ventiv zal plaatsvinden vanuit Quadrum Investment Fund IV. Dit fonds is hoofdzakelijk gefinancierd door ondernemers en ondernemersfamilies en richt zich op bedrijven met een sterk onderscheidend karakter en een duidelijke groeiambitie.

Website: www.quadrum-capital.nl